Indskrivning til konfirmation 2025

Konfirmandindskrivning

I år afholdes konfirmandindskrivningen d. 11. og 13. juni fra 17:00 til 18:00 i Sct. Margrethes Gård, Gl. Randersvej 4b.

Det er nødvendigt på forhånd at have tilmeldt sit barn digitalt via www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding.

Det er på forhånd besluttet, hvilke klasser der skal konfirmeres på hvilke dage. Disse dage kan findes på asmildkirke.dk under ”livets begivenheder”. Men! Hvis der er særlige omstændigheder, der gør det nødvendigt at flytte til en anden dag, så henvend jer til en af kirkernes præster, og så skal vi se, hvad vi kan gøre.

Derudover er der på hver dag 2 tidspunkter for konfirmationen – en tidlig og en sen. Og selvom det er besluttet på forhånd, hvilke klasser der skal konfirmeres hvilke dage, så er der maks. plads til 12 konfirmander på hver tid, hvorfor tidspunktet for tilmeldingen vil blive noteret og fordelt efter først-til-mølle princippet. Så kom tidligt, hvis en bestemt tid er vigtig for jer.  Hvis en årgang skulle vise sig at have flere kommende konfirmander end 24 pr. klasse, så vil tiderne blive fordelt ligeligt.